Yksityistilaisuudet ja kokoukset

Alice Italian sijaitsee coworking-tila Wonderlandin kanssa samoissa tiloissa, joita kaikkia on mahdollista varata yksityistilaisuuksia varten. Suurempien tilojen lisäksi Wonderlandista löytyy useampi neuvotteluhuone, joita voi halutessaan varata myös muuhun kuin kokoustamiseen. Jokainen neukkari on nimittäin rakennettu niin, että niillä on jokin toinenkin käyttötarkoitus. Esimerkiksi Marshall-neukkari muuntautuu hetkessä karaokekäyttöön, kun taas Lonkerosta saa hetkessä jännittävän pingis-turnauksen näyttämön. 

Katso lisätietoja tiloista alta! Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin tiloihin liittyen. 

Yhteydenotot ja varaukset: hello@wonderlandwork.fi

ALICE ITALIAN

Kapasiteetti: max. 150  hlö

Meillä voit järjestää mm. cocktail-tilaisuuksia, lounastilaisuuksia, illlallisia, seminaareja, konferensseja, erilaisia juhlia ja pikkujouluja. Ravintola tarjoaa upeat puitteet jopa 100 hengen katetulle illalliselle.

ALICE ITALIAN + LOBBY

Kapasiteetti: max. 200 hlö

Ravintolan lisäksi voit ottaa käyttöösi aulatilamme, josta löytyy baaritiski sekä lisää istuma- ja pöytätilaa.

PLAYGROUND

alk. 360 €/tunti

Kapasiteetti: max. 70 hlö

Wonderland Playground on kahdeksasta neuvotteluhuoneesta sekä niiden välissä olevasta yhteisestä tilasta muodostuva alue. Alue on L-kirjaimen muotoinen ja siihen kuuluvat seuraavat neuvotteluhuoneet: Kyrö, Marshall, Lanson, Lonkero, Sauna, Terassi, Soupster ja Makia. 

Neuvotteluhuoneet

MARSHALL

4-10 hlö

37 € / tunti

112 € / puoli päivää (4 h)

186 € / koko päivä (10 h)

Kokous vai jamisessio? Huoneesta löytyy kokouksia varten fläppitaulu, jonka lisäksi käytössä ovat mm. TV ja videotykki. Mikäli jamisessio vie voiton työnteolta, kuuluu huoneen erikoisuuksiin mahdollisuus käyttää
karaokelaitteita sekä soittaa kitaraa. 

MAKIA

2-6 hlö

37 € / tunti

112 € / puoli päivää (4 h)

186 € / koko päivä (10 h)

Tästä neukkarista löytyy Makian oma pop up-kauppa, josta voit ostaa vaatteita sekä muita tuotteita. Voit siis poistua kokouksesta entistä tyylikkäämpänä. Tilasta löytyy kokouksia varten fläppitaulu, jonka lisäksi
käytössä ovat mm. TV ja videotykki.

ART GOES KAPAKKA

2-8 hlö

37 € / tunti

112 € / puoli päivää (4 h)

186 € / koko päivä (10 h)

Tässä neukkarissa voit päästää luovuutesi valloilleen. Huoneen seinät ovat tussitaulua, joten täällä on tilaa monimutkaisemmillekin miellekartoille. Päätösten teko ei ole ikinä ollut näin helppoa!
Tilasta löytyy kokouksia varten fläppitaulu, jonka lisäksi käytössä ovat mm. TV ja videotykki.

HAPPY SOCKS 

2-5 hlö

37 € / tunti

112 € / puoli päivää (4 h)

186 € / koko päivä (10 h)

Happy Socks -neuvottelutila sijaitsee näkyvällä paikalla Wonderlandissa, aivan vastaanoton vieressä. Tästä huoneesta löytyy myös Happy Socksin pop up-kauppa. Mikäli löydät siis itsesi keskeltä kuivaa kokousta, voitpahan ainakin hankkia uudet Happy Socksit matkaan! Tilasta löytyy kokouksia varten fläppitaulu, jonka lisäksi käytössä ovat mm. TV ja videotykki.

SOLAR FILMS

12-18 hlö

56 € / tunti

167 € / puoli päivää (4 h)

279 € / koko päivä (10 h)

Solar Films on ideaali 12-18 hengen työskentelytilaksi, mikä tekeekin siitä Wonderlandin suurimman neuvotteluhuoneen. Tila sijaitsee erillään muista neukkareista, coworking-tilan toisessa kerroksessa.

Tilasta löytyy kokouksia varten fläppitaulu, jonka lisäksi
käytössä ovat mm. TV ja videotykki.

KYRÖ

2-8 hlö

37 € / tunti

112 € / puoli päivää (4 h)

186 € / koko päivä (10 h)

Kokous Napue-baarissa? Kyrö Distillery Companyn neukkarissa voit pitää palaverin pelkistetyn pohjanmaalaisessa ympäristössä tai kerätä kasaan ginihifistelijöitä ja vuokrata tilan omaksi baariksi. Tilasta löytyy kokouksia varten fläppitaulu, jonka lisäksikäytössä ovat mm. TV ja videotykki.

LANSON

2-8 hlö

37 € / tunti

112 € / puoli päivää (4 h)

186 € / koko päivä (10 h)

Lanson-neuvotteluhuone tarjoaa rauhallisen ja vehreän tilan kokoukselle. Täällä voit startata tai päättää kokouksen lasilliseen kuplivaa. Tilasta löytyy kokouksia varten fläppitaulu, jonka lisäksi käytössä ovat mm. TV ja videotykki. Tilan voi voi varata myös muuhun tarkoitukseen, esimerkiksi Afternoon Tea – hetkeen kavereiden kanssa.

MAGNUM

2-4 hlö

37 € / tunti

112 € / puoli päivää (4 h)

186 € / koko päivä (10 h)

Tässä neukkarissa on makeaa tehdä töitä; tarjolla on nimittäin tilan nimen mukaisesti herkullisia jäätelöitä kokouksen osallistujille! Tilasta löytyy kokouksia varten fläppitaulu, jonka lisäksi käytössä
ovat mm. TV ja videotykki.

LONKERO

6-12 hlö

56 € / tunti

167 € / puoli päivää (4 h)

279 € / koko päivä (10 h)

Wonderlandissa sijaitseva Lonkero-neukkari on valoisa ja tyylikäs tila, josta löytyy kokouksia varten 55-tuumainen taulutelevisio, fläppitaulu sekä pöydän virkaa samalla toimittava pingispöytä. Tämän lisäksi käytössä ovat mm. TV ja videotykki. Kokouksen lomassa voi hyvin verrytellä pingisturnauksen merkeissä. Voit myös jättää kokoukset myöhemmälle ja vuokrata tilan nimenomaan pingiksen pelaamista varten!

TUTUSTU TILAAN

1/8
Ota yhteyttä

Puhelin: 0400 513 933

Avoinna

Keittiömme on auki


Lounaalle
ma-pe 11.00-14.00

Etsitkö cateringia tai tapahtumatuotantoa suurempiin yritystapahtumiin?

 

Soupster Catering sekä Soupster Events palvelevat pääkaupunkiseudulla jopa tuhansien henkilöiden tapahtumissa.

© 2020 Soupster Family