Tapahtumat

Alice Italian sijaitsee coworking-tila Wonderlandin kanssa helposti muunneltavissa olevan tilan, jossa voi järjestää juhlat jopa 250 hengelle!

Myöskään 100 hengen katettu illallinen ei ole ongelma, sillä Alice tarjoaa siihen upeat puitteet. Wonderland on ympäristönä valoisa ja avara, mutta myös tunnelmallinen. Aulan upeat katosta roikkuvat pyöreät valaisimet valaiset juhlatilan tyylikkäästi ja luovat vaikuttavan näkymän juhlatilan ylle.

 

Wonderlandissa voi järjestää mm. cocktail-tilaisuuksia, lounastilaisuuksia, illallisia, seminaareja, konferensseja, erilaisia juhlia ja pikkujouluja.

Yhteydenotot ja varaukset: hello@wonderlandwork.fi

ALICE ITALIAN

Kapasiteetti: max. 150  hlö

Meillä voit järjestää mm. cocktail-tilaisuuksia, lounastilaisuuksia, illlallisia, seminaareja, konferensseja, erilaisia juhlia ja pikkujouluja. Ravintola tarjoaa upeat puitteet jopa 100 hengen katetulle illalliselle.

ALICE ITALIAN + LOBBY

Kapasiteetti: max. 200 hlö

Ravintolan lisäksi voit ottaa käyttöösi aulatilamme, josta löytyy baaritiski sekä lisää istuma- ja pöytätilaa.

PLAYGROUND

alk. 360 €/tunti

Kapasiteetti: max. 70 hlö

Wonderland Playground on kahdeksasta neuvotteluhuoneesta sekä niiden välissä olevasta yhteisestä tilasta muodostuva alue. Alue on L-kirjaimen muotoinen ja siihen kuuluvat seuraavat neuvotteluhuoneet: Kyrö, Marshall, Lanson, Lonkero, Sauna, Terassi, Soupster ja Makia. 

TUTUSTU TILAAN

 

Alice Italian ravintola

Konepajankuja 1 00510 Helsinki

Email: hello@aliceitalian.fi​​

Etsitkö cateringia tai tapahtumatuotantoa suurempiin yritystapahtumiin?

 

Soupster Catering sekä Soupster Events palvelevat pääkaupunkiseudulla jopa tuhansien henkilöiden tapahtumissa.

© 2021 Soupster Family